Welcome to new-tent.com,Guest

Hot Search: Inflatable Tent Inflatable Dome Person Family Camping Dome Tent Pop Up Beach Tent Shelter Igloo Pop Up Dome Tent Pop Up Dome Tent Large Inflatable White Dome Tent Large Inflatable Lighting Dome Tent Inflatable Clear Dome Tent Inflatable Clear Dome Tent Inflatable Clear Dome Tent

2013 hot inflatable penguin tent

2013 hot inflatable penguin tent

  • FOB Price:
  • US 200.00-800.00 /Piece Get Latest Price
  • Order Quantity:
  • 1-100 /Piece Get Latest Price
  • Business:
  • Inflatable Products(Inflatable Amusement Playground,Inflatable Water Park,Inflatable Advertising,Inflatable Tent,Inflatable Balloon)
  • Export:
  • 71% - 80%
  • Address:
  • No. 18, Zhongyi Development Zone, Zhongcun Town, Panyu Dist., Guangzhou, Guangdong, China (Mainland)

Product Detail

Quick Details
  • Place Of Origin:guangdong China (mainland)
  • Brand Name:th Joy Ltd
  • Model Number:slide
  • Type:inflatable Slide
  • Material:pvc Or Nylon
  • Size:customizable
  • Color:as Picture Showed ,with Printing
  • Weight:depend On Size
  • Package:in Strong Bags
  • Advantage:easy Set Up With Blower
  • Warranty:1 Year
  • Label:water Slide
  • Blower Needs:950w Ce Ul
  • On Line Chat:

People who shopped for this item also looked at

  • Type
  • Size
  • Price
  • Place Of Origin
  • Model Number
  • Min Order
  • Material
  • Color
  • Brand Name
  • Weight
  • 2013 hot inflatable customized tent

    2013 hot inflatable customized tent

  • inflatable Slide
  • customizable
  • US 200.00-800.00
  • guangdong China (mainland)
  • slide
  • 1
  • pvc Or Nylon
  • as Picture Showed ,with Printing
  • th Joy Ltd
  • depend On Size
  • 2013 hot inflatable shop tent

    2013 hot inflatable shop tent

  • inflatable Slide
  • customizable
  • US 200.00-800.00
  • guangdong China (mainland)
  • slide
  • 1
  • pvc Or Nylon
  • as Picture Showed ,with Printing
  • th Joy Ltd
  • depend On Size
hot inflatable penguin tent  
inflatable penguin tent Specification

1.Material : pvc

2.Size : custom-made .

3.color : Clear(Transparent),Red,Yellow,Blue,Green, Apple Green,Pink, Black,Orange,Purple,etc.

4.printing : Digital printing with your LOGO

5.inflating type : constant with blower working 

6. MOQ :  1 pcs

inflatable penguin tent Advantage

1. Price term: EXW, FOB, CFR are optional

2. Usage: kids fun ,party ,sports , advertising and other outdoor activities

3. Shipment term: by sea, by air, by express are optional

4.Accessories : CE/UL approved blowers+repair kit+sand bags+strings+packing bag+manual books+Ground anchors to fix the water slide .

inflatable penguin tent Material

Payment Terms

1.Tell us the Items model and quantity you order. we make a PI for you. Then You pay the down payment 30% of the total amount to our companyaccount . (Please notice bank charge is paid by your side)

2.After we receive the down payment, we will produce the goods for you.

3.Once we finish the products , we will send you the photos to check and confirm.

4.If everything is ok, you pay the balance amount .

5.After we receive the balance amount, we will arrange shipping for you.

Packing Information

Pack it carefully ,treasure it ,durability  !

Why choose Perfect inflatable penguin tent

1. Certificated  and from factory goods , more competitive price than middleman . 

2. Goodly service , never worried about production .

3. Flexible shipping terms arrangements .

 

 
Shipping  (You can arrange yourself or we can help to arrange.)
By Plane : 3-6days
By Courier : 3-10days
By Sea :

30-40days

inflatable penguin tent FQA

1. What is your order procedure?

Answer : First, choose your favorite items and confirm the order, then we will send you the proforma invoice for confirmation. You need to sign it and send us the copy by email or fax.

 

Second, please arrange the deposit. Once we receive the deposit, we will begin the production. 

 

Third, once the order is finished, we will take pictures and send them to you for check or you can come to our factory and check your items. 

 

Forth, if everything is confirmed, then please arrange the balance to us and once we receive the balance, then the shipment will be arranged.

 

2. How about the price you give me ?

Answer : Our inflatable games especially for commercial use . It is our fame that all our goods never use poor material . If you looks for  extremely low price ,please ask for other suppliers . Material ,design ,workmanship all outstanding , we surely will be your valuable supplier in our future cooperation .

 

3. How can we install the inflatable water slide products?

Answer : It is very easy to install. Prepare your ground, Open the package of inflatables and blower. Power on the blower and inflate it.

4. What's included in products?

Answer : It is included inflatable games, blower or pump, kit bag(including the main colored materials, glue),ground sheet. 

 

5. Your blowers and pumps meet CE/UL requirements? 

Answer : Our blowers and pumps are with the certificate of CE/UL. 
 

6. what is the daily consumption?

 Answer : This cost can be negligible as the blower consumes only a few units of electricity each day.
 

7. Can we change the size and color based on the original?

Answer : The size and color can be changed according to your requirement. Please contact us to get more information about the changed inflatables. 

 

8. Can you print my picture or logo on the inflatable products?

Answer :  Yes, we can print your picture or logo on the inflatable products, and you can offer the picture in any format made by Photoshop ,Coredraw or AI.

 

9. Can you design one specially?

Answer :   Yes, just send us details or a sketch or a picture of your requirements or an idea.

 

10. How do I clean the inflatable games?

Answer :   Just use soap and water. Do not use any kind of solvents.

 

11. What kind of guarantee you give?
Answer :  Our inflatable games can be used for more than 3 years. If it is damaged, you can use the glue and material to repair it, all goods comes with safety net ,glue ,material ,repair kits .

 

12. Where can the water slide be displayed?

Answer :  Display them on the rooftop, car top, parks, beaches and intercity terminals, in front of the show rooms and supermarkets. In one word, they can be displayed everywhere. 

Contact us

We also can produce the inflatable water slide as your design,size and colors.

If you have any further questions ,please kindly let me know !

Thank you for your time !


Website: www.thqm.com / www.inflatable-joy.com

ADD: No. 18, Fei E Industrial District, ZhongYi Village, PanYu Area, Guangzhou, Guangdong, ChinaFax: +86 20 39901833
Tel: +86 20 39901908
Skype:   th-joy1
  Not exactly what you want? 1 request,multiple quotations Get Quotations Now >>
Company Details
company proudcts

this is part of the Party Dome Tent for sale